Loredana Cristina

Jurnal de alimentație

După cum bine știm, există anumite intervenții chirurgicale în urma cărora este nevoie ca pacientul să urmeze un regim alimentare în perioada postoperatorie sau chiar și în perioada de recuperare care variază de la câteva zile până la câteva săptămâni sau chiar luni.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care vă confruntați cu o situație similară mai sus descrisă, am alcătuit un material PDF care să vă fie de ajutor în parcurgerea acestei perioade și mai ales, a urmări clar și îndeaproape schimbările care apar. Atunci când se reintroduce o nouă grupă de alimente, este de preferat să se noteze pentru ca întregul parcurs și mai ales, reacția organismului la această schimbare să poată fi monitorizată. Astfel, eventualele reacții adverse, alergii sau neregularități pot fi imediat identificate și pot fi luate măsuri optime pentru pacient.

Materialul poate fi descărcat gratuit de aici. Iar prezentarea video poate fi vizualizată aici.

Dacă vă simțiți stresați, împovărați, încărcați emoțional, neliniștiți sau chiar vă este frică ori simțiți că totul este prea mult, eu vă pot oferi ghidare, consiliere cu privire la învățarea unui nou stil de viață după primirea unui diagnostic și vă pot însoți în acest demers de a parcurge această perioadă în lumina acceptării și a adaptării la noua situație.

Pentru informații suplimentare, programări sau întrebări, mă puteți contacta la următorul număr de telefon: +49 151 65 25 66 77 sau îmi puteți scrie la adresa de email: info@loredanacristina.com .

Cu drag,

Loredana-Cristina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *