Loredana Cristina

ÎMI CRESC LUMINA INTERIOARĂ

În perioada 1.09-16.12.2024 se desfășoară proiectul online  „Îmi cresc lumina interioară”. 

În sistemul medical se vorbește des despre profilaxie, despre măsuri preventive pe care fiecare om le poate urma astfel încât să evite anumite stări acute sau cronice de boală. Sănătatea înseamnă o stare de echilibru. Când se pierde această stare, apar bolile.

În intervenția în criză pe lucrează preponderent cu ceea ce clientul definește ca și criză pentru sine și învață cum să gestioneze adaptarea la această situație nouă. În general, se consideră că momentul inițial al crizei este facilitat de apariția bruscă, neașteptată a unui eveniment de viață care interesează și afectează individul și care generează o situație critică de incertitudine referitor la capacitatea proprie de a-l depăși și astfel de a se reîntoarce la situația anterioară, cea de echilibru emoțional și fizic și de liniște sufletească.

Omul este mai mult decât trupul fizic. Este adevărat, medicina clasică tratează simptomul. Însă medicina energetică învață omul despre cum să privească ființa sa și să abordeze un tratament adecvat și potrivit pentru sine prin prisma a 4 dimensiuni: fizică, emoțională, mentală și spirituală. Această perspectivă converge către o direcție holistică de a oferi îngrijire medicală, a oferi un tratament și a consilia clientul către învățarea unui nou stil de trai. Și mai ales, către a menține o stare de sănătate optimă. Medicina energetică oferă posibilitatea învățării unui stil de viață echilibrat.

Ce este dezvoltarea personală și de ce avem nevoie de ea?

  • Dezvoltarea personală reprezintă un concept elementar care vizează intersecția și întrepătrunderea mai multor științe cum ar fi psihologia, filosofia, medicina, sportul. Fiind un proces de lungă durată, dezvoltarea personală poate avea loc fie individual, fie sub îndrumarea unui mentor, consilier, coach sau terapeut. 
  • Întregul proces de dezvoltare personală are ca scop atât creșterea eficacității prin îmbunătățirea abilităților și competențelor personale cât și prin creșterea calității vieții, optimizarea stării de bine și implicit, a relațiilor interpersonale. 
  • Dezvoltarea personală se focusează cu precădere pe amplificarea și valorificarea potențialului individual lucrând eficient cu resursele de care persoana dispune.

Sesiunile individuale din cadrul acestui proiect se desfășoară pe parcursul a patru întâlniri.

  • Prima sesiune este de cunoaștere, de stabilire a obiectivelor, de clarificare a nevoilor, de răspuns la eventuale întrebări, curiozități, nelămuriri. Durata primei sesiuni este de 40 minute.
  • Sesiunea a doua, a treia și a patra reprezintă întâlniri online 1:1 cu durata de 60 de minute. În cadrul acestora se urmează un plan de lucru pe care îl alcătuiesc și îl stabilesc în funcție de nevoia și tema de lucru a clientului.
  • Schimbul energetic pentru o sesiune de lucru online este de 210 lei.

Obiective

  • crearea unui cadru potrivit care să faciliteze vindecarea, să aducă claritatea necesară astfel încât clientul să-și poată activa propria putere interioară cu scopul de a-și atinge obiectivele
  • focus pe rezolvarea concreta a problemelor, pe identificarea obiectivă a resurselor disponibile, pe formularea unui plan de acțiune realist
  • restabilirea homeostaziei psihologice a clientului
  • reducerea efectelor create de distres
  • identificarea factorilor de risc
  • motivarea clientului pentru a-și crește încrederea în sine prin oferirea de suport orientat spre recâștigarea deprinderilor adaptative și identificarea creativă a altora
  • ghidarea și susținerea clientului pentru a-și crește reziliența prin identificarea capacităților restante de coping și funcționare adecvată dar și prin formularea unei atitudini pozitive orientate către un scop realist

Înscrierile sunt deschise până pe data de 25.08.2024 și se fac la Tel. +49 151 65 25 66 77 sau prin mail la info@loredanacristina.com . 

Pentru informații suplimentare, vă rog să mă contactați. 

Cu drag, 

Loredana-Cristina

❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜 🤍

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *