Loredana Cristina

Despre mine

Numele meu este Loredana-Cristina Majić. Sunt asistent medical generalist în formare. Lucrez terapeut bioenergetic, având o formare în Reiki și medicină energetică. În sesiunile de terapie pe care le susțin, abordez nevoia fundamentală a clientului în mod holistic. Pe de o parte, ofer cadrul și instrumentele necesare prin care clientul să poată obține claritate asupra problematicii cu care se confruntă. Pe de altă parte, ofer suport, consiliere și îndrumare cu privire la afecțiunile fizice și psiho-emoționale derivate din blocajele și dezechilibrele existente la nivelul sistemului energetic uman. Cu ajutorul tehnicilor specifice terapiilor manuale, creez un mediu potrivit care facilitează apariția procesului de vindecare cu scopul de a restabili starea de sănătate la nivel de întreg.

Cu o experiență complexă în îngrijirea și consilierea bolnavilor la domiciliu, am devenit antrenorul personal al omului încercat de boală. Ofer sesiuni de consultanță prin care facilitez ventilarea emoțională a pacientului și-l învăț cum să-și ajusteze comportamentul astfel încât să se acomodeze cu mai multă ușurință la noua sa situație de viață. De asemenea, susțin și ghidez îngrijitorul cum să-și gestioneze în mod sănătos emoțiile, timpul și mai ales, cum să-și reașeze viața personală și profesională alături de un bolnav.

Școli și cursuri urmate:

Curs de specializare asistent medical generalist- Ausbildung als Pflegefachfrau (2023-azi)

Curs Consilier de dezvoltare personală (2023-2024)

Școala de Reiki și medicină energetică Karyn Maria Taulescu (2020-2023)

Curs de Practitioner Coach, Training si Public Speaking (2019)

Master în Psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică (2009-2011)

peste 100 de ore de dezvoltare personală făcute în cadrul Școlii SPER (2008)

Facultatea de Psihologie (2006-2009)

În prezent lucrez ca soră medicală la Diakonie Bamberg-Forchheim, în Germania. 

Pentru mine, Iubirea înseamnă a dărui și a rămâne în comuniune cu tot. Mulțumesc că ești aici! Fie să primești ceea ce ai nevoie iar sufletul tău să se bucure alături de al meu, sporind iubirea, armonia, pacea și susținând unitatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *