Loredana Cristina

Atelier de emoții color Arte

„Este timpul să înțelegeți că adevărata spiritualitate înseamnă să ajungeți să fiți voi înșivă expresie vie a Învățăturii divine pe care o urmați.” Maestrul Omraam

Există o paletă largă de modalități de lucru cu sine care favorizează într-un fel sau altul, dezvoltarea personală. Așa cum spune și expresia, Toate drumurile duc la Roma, tot așa și în această vasta zonă a dezvoltării personale, omul poate alege o cale sau alta. Întrebarea esențială care se cere pusă cu fermitate este „care drum este potrivit mie însumi/însămi și de ce anume aleg eu să urmez această cale și nu oricare alta?”.

Ființa noastră interioară comunică și se exprimă în diferite moduri. Sufletul nostru are nevoile sale dar nutrește și o dorință de frumos. Pentru a reuși o bună comunicare cu esența noastră divină și a-i oferi acesteia prilejul de a se exprima liber, natural, cu ușurință, este nevoie, printre altele, și de cunoaștere de sine dar și de un cadru potrivit de exploare. Lumea noastră interioară este alcătuită și dintr-un melanj al emoțiilor. Acțiunile noastre poartă amprenta energiei noastre interioare. În esență, suntem ființe de lumină. Starea noastră psiho-emoțională se poate vedea cu ușurință, în structura noastră energetică. La fel și gândurile noastre cele mai ascunse lasă urme.

”Arta nu este un meșteșug, este transmiterea sentimentului pe care artistul l-a simțit.” Lev Tolstoi

Acest proiect „Atelier de emoții colorarte” a apărut ca urmare a cercetărilor și observațiilor personale făcute de-a lungul timpului în lucrul cu clienții cu care am interacționat. Aceste observații se bazează pe identificarea obiectivă a nevoilor acestora. În acest atelier îmbin elemente din domeniile și ariile în care m-am format cu scopul de a oferi ghidare și suport într-un mod benefic participanților.

Atelierul își propune să faciliteze cadrul potrivit astfel încât participantul să se poată simți în siguranță, să se poată relaxa și să poată identifica cu ușurință starea sa psiho-emoțională actuală. Reușind o bună conectare cu sine, participantul poate să-și găsească și să-și aleagă resursele interioare necesare rezolvării unei anumite situații aparent problematice. Scopul acestui atelier de practică este să faciliteze spațiul optim în care participantul să poată lucra cu sine într-o stare de prezență și de deplină încredere pentru a-și atinge obiectivele propuse.

„Arta este punere în operă a adevărului.” Martin Heidegger

Pentru a avea un interior armonios și o structură energetică luminoasă, cu alte cuvinte, pentru a avea energie și a simți viața din interior, este nevoie de o sumă de calități pe care, prin lucru cu sine, prin practică regulată, participantul și le poate însuși dar și dezvolta în timp. O verticalitate interioară, o aliniere la valorile divine, perseverență în lucrul cu sine, o dorință puternică de a deveni un om frumos atât pe interior cât și la exterior, sunt doar câțiva dintre pilonii care îl pot ajuta pe participant să înceapă să-și clădească un mod propriu stabil de dezvoltare personală și lucru cu sine.

„Arta este rostirea tainei prin artă.” Vasili Kadinski

Vă aștept cu bucurie colorartă miercuri, 22.05.2024, de la 19:00, online, să ne explorăm lumea interioară pășind cu încredere pe calea cunoașterii de sine.

Înscrierile se fac fie la 0049 151 65 25 66 77 fie la info@loredanacristina.com și sunt deschise până pe data de 15.05.2024. Participarea este pe bază de donație liberă.

Acesta este linkul către eveniment.

Pe curând!

Cu drag,

Loredana-Cristina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *